Bestyrelsen

Jeg er først og fremmest ansvarlig for bestyrelsens overordnede virke, således at de forskellige områder er motiveret og klædt på til at nå deres respektive målsætninger. Yderligere er det min opgave at varetage foreningens eksterne relationer såsom sponsorer og andre samarbejdspartnere.

Hüseyin DemirezenPresident - president@elsa-aarhus.dk

Jeg er ansvarlig for såvel akademiske som sociale aktiviteter. Mit arbejde består i at planlægge arrangementer, som fremmer den legale uddannelse samt interaktionen mellem studerende og advokatkontorer. Dette sker blandt andet gennem procedurekonkurrence, besøg hos advokatkontorer, foredrag etc. Samtidig er jeg ansvarlig for interaktionen mellem studerende. Dette sker blandt andet gennem vinsmagning, julefrokost etc.

Sofie OlsenVice President for Academic Activities - aa@elsa-aarhus.dk

Som næstformand er mit primære ansvar den interne forvaltning af foreningens og bestyrelsens anliggender; vi er en stor forening, og det hele skal gerne køre gnidningsfrit.

Emma NielsenSecretary General - secgen@elsa-aarhus.dk

Jeg tager mig af regnskab, budget og dermed også rådgivning af den øvrige bestyrelse om vores økonomiske situation.

Charlotte FunderTreasurer - treasurer@elsa-aarhus.dk

Som marketingsansvarlig står jeg for fremstilling og distribuering af vores markedsføringsmateriale samt markedsføringen af vores forening i øvrigt.

Ditte Solsikke Schrøder OlsenVice President for Marketing - marketing@elsa-aarhus.dk

Jeg har ansvaret for ELSA’s internationale praktikprogram. Det er mig, der bl.a. står for at finde praktikpladser i Danmark. Derudover har jeg ansvaret for at sende aarhusianske jurastuderende i praktik i Europa.

Marie DallVice President for STEP - step@elsa-aarhus.dk

Som mentorkoordinator står jeg for at finde mentorer til udvekslingsstuderende på jura og al det praktiske, som følger heraf. Derudover arrangerer jeg forskellige arrangementer for de udvekslingsstuderende i løbet af semestret samt i introugen

Camilla Gade KirkegaardMentorkoordinator - mentor@elsa-aarhus.dk

Som ansvarlig for S&C er fokus på ELSA’s mere internationalt orienterede arrangementer. Vores årlige Study Visit arrangeres samt ELSA-day, hvor alle ELSA foreninger arrangerer en dag med samme emne.

Josephine SørensenSeminars and Conferences - seminarsconferences@elsa-aarhus.dk