Bestyrelsen

Jeg er først og fremmest ansvarlig for bestyrelsens overordnede virke, således at de forskellige områder er motiveret og klædt på til at nå deres respektive målsætninger. Yderligere er det min opgave at varetage foreningens eksterne relationer såsom sponsorer og andre samarbejdspartnere.

Lærke Graugaard-NielsenPresident - president.aarhus@dk.elsa.org

Næstformandens ansvar er, at alt fungerer internt i bestyrelsen. Jeg sørger for, at alle bestyrelsesposter har de optimale forudsætninger for at udføre deres arbejde på bedste vis, og derved give de studerende de bedst mulige tilbud. Jeg er ansvarlig for indmelding af alle nye og gamle medlemmer, og jeg sidder også altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed. Sammen med Marketing har jeg desuden ansvaret for indholdet på ELSA Aarhus’ hjemmeside.

Marie Louise FriisSecretary General - secgen.aarhus@dk.elsa.org

Jeg tager mig af regnskab, budget og dermed også rådgivning af den øvrige bestyrelse om vores økonomiske situation.

Julie Nørgaard RohdeTreasurer - treasurer.aarhus@dk.elsa.org

Vi er ansvarlige for såvel akademiske som sociale aktiviteter. Vores arbejde består i at planlægge arrangementer, som fremmer den legale uddannelse samt interaktionen mellem studerende og advokatkontorer. Dette sker blandt andet gennem procedurekonkurrence, besøg hos advokatkontorer, foredrag etc. Samtidig er vi ansvarlige for interaktionen mellem studerende, hvilket blandt andet sker gennem vinsmagning

Frederik Vahlgren & Ida Marie Høy JepsenVice Presidents for Academic Activities - aa.aarhus@dk.elsa.org

Som marketingansvarlig står jeg for den samlede markedsføringsindsats på de sociale medier, herunder fremstilling og distribuering af vores markedsføringsmateriale. Derudover har jeg sammen med Secretary General ansvaret for ELSA Aarhus’ hjemmeside.

Elisabeth SørensenVice President for Marketing - marketing.aarhus@dk.elsa.org

Jeg har ansvaret for ELSA’s internationale praktikprogram. Det er mig, der bl.a. står for at finde praktikpladser i Danmark. Derudover har jeg ansvaret for at sende aarhusianske jurastuderende i praktik i Europa.

Wiktor Jezierza-SzteynerVice President for STEP - step.aarhus@dk.elsa.org

Som mentorkoordinator står jeg for at finde mentorer til udvekslingsstuderende på jura og al det praktiske, som følger heraf. Derudover arrangerer jeg forskellige arrangementer for de udvekslingsstuderende i løbet af semestret samt i introugen

Simon BildeMentorkoordinator - mentor.aarhus@dk.elsa.org

Som ansvarlig for S&C er fokus på ELSA’s mere internationalt orienterede arrangementer. Vores årlige Study Visit arrangeres samt ELSA-day, hvor alle ELSA foreninger arrangerer en dag med samme emne.

Natasja Lohmann Christensen & Katerina Hofmann Sørensen Kaliontzis Seminars and Conferences - seminarsconferences.aarhus@dk.elsa.org