ELSA Aarhus

[av_one_full first av_uid=’av-12fv7d8′]
[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Samarbejdspartnere’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” av_uid=’av-110zxfw’][/av_heading]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-z1yp98′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-ybzcf0′]

Kromann Reumert er hovedsponsor i ELSA Aarhus’ årlige procedureforedrag samt procedurekonkurrence, og de har været en fast samarbejdspartner gennem mange år. Kromann Reumert er en af de førende advokatvirksomheder i Danmark med fokus på erhvervsret, og de har kontorer i Aarhus, København og London. Kromann Reumert blev i 2018 kåret til European Law Firm of the Year af The Lawyer. Kromann Reumert og ELSA Aarhus samarbejder løbende om arrangementer, og gennem årene har vi afholdt adskillige succesfulde arrangementer, blandt andet det udsolgte arrangement om udlandsophold og STEP i november 2017.


Læs mere om Kromann Reumert her.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_full first av_uid=’av-wepzm4′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-300ka4′]

NJORD Law Firm er en advokatvirksomhed med en nordisk profil, som løser opgaver for myndigheder og virksomheder i Danmark, Norden og Tyskland. NJORD har kontorer i Aarhus, København, Riga, Tallinn og Vilnius. NJORD specialiserer sig blandt andet i juraen på områder, der er præget af teknologiske fremskridt, og afholdte i samarbejde med ELSA Aarhus bl.a. et udsolgt arrangement om Droner i Offshore i oktober 2017.

Læs mere om NJORD Law Firm her.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_full first av_uid=’av-sk9ulo’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-qrn164′]

Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede, eller hvor nytænkning og teknologisk udvikling er i fokus. Horten er en full-service advokatvirksomhed med 60 års erfaring og over 300 medarbejdere. Virksomheden har kontorer i København, Aarhus og Holstebro. Horten er ELSA Aarhus’ mangeårige samarbejdspartner, og har i de seneste år været sponsor på vores Københavnertur i efteråret. Derudover har ELSA Aarhus og Horten afholdt det populære event ”Den gode jobansøgning”.

Læs mere om Horten her.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_full first av_uid=’av-p56ha4′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-octlqk’]

Bruun og Hjejle er en af ELSA Aarhus’ faste samarbejdspartnere gennem mange år. Hos Bruun & Hjejle arbejder medarbejderne altid i teams. Det betyder, at der altid er flere øjne, øre og kompetencer inde over arbejdet, hvilket gør, at Bruun & Hjejle altid leverer løsninger af højeste beslutningskraft. Bruun & Hjejle er et specialiseret advokathus, der fokuserer på tre fagområder: M&A, Fast Ejendom og Proces, og deres domicil er beliggende i det indre København, hvor der arbejder 266 medarbejdere. I samarbejde med ELSA Aarhus og Juridisk Selskab har Bruun & Hjejle afholdt populære arrangementer som ”Lyver du?” og ”M&A i praksis”.

Læs mere om Bruun & Hjejle her.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_full first av_uid=’av-mo4obw’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-kzrjb0′]

Kommer snart.

Læs mere om Kammeradvokaten / Advokatfirmaet Poul Schmith her.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_full first av_uid=’av-id1we4′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-hrtd8s’]

VinDanmark er en uhøjtidelig og hyggelig vinstue, med en skøn beliggenhed på Aarhus havn. VinDanmark er blevet ELSA Aarhus’ faste samarbejdspartner i forbindelse med vores populære vinsmagning i efteråret og foråret. VinDanmark tilbyder et bredt udvalg af velsmagende vine fra egen import, samt skøn tapas og snacks. Atmosfæren er afslappet og personalet smilende. En perle på havnen som bare skal opleves.

Læs mere om VinDanmarkher.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_full first av_uid=’av-fimhh8′] [av_heading heading=’Samarbejdspartnere ved procedurekonkurrencen’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading] [av_partner columns=’4′ heading=” size=’no scaling’ img_size_behave=’no_stretch’ border=’av-border-deactivate’ type=’grid’ animation=’slide’ navigation=’arrows’ autoplay=’false’ interval=’5′ av_uid=’av-ckiebw’] [av_partner_logo id=’4941′ hover=” link=’manually,http://kromannreumert.com’ linktitle=” link_target=” av_uid=’av-bhii7g’] [av_partner_logo id=’4938′ hover=” link=’manually,http://bechbruun.com’ linktitle=” link_target=” av_uid=’av-9e3qq4′] [av_partner_logo id=’4939′ hover=” link=’manually,https://www.bruunhjejle.dk/’ linktitle=” link_target=” av_uid=’av-6xpq98′] [av_partner_logo id=’5296′ hover=” link=’manually,http://gorrissenfederspiel.com/’ linktitle=” link_target=”] [av_partner_logo id=’4940′ hover=” link=’manually,http://horten.dk’ linktitle=” link_target=” av_uid=’av-57ei30′] [av_partner_logo id=’5014′ hover=” link=’manually,https://www.kirklarsen.dk/’ linktitle=” link_target=” av_uid=’av-4bdlgc’] [av_partner_logo id=’5181′ hover=” link=” linktitle=” link_target=” av_uid=’av-2okebg’] [/av_partner] [/av_one_full]