Samarbejdspartnere

Kromann Reumert er hovedsponsor i ELSA Aarhus’ årlige procedureforedrag samt procedurekonkurrence, og de har været en fast samarbejdspartner gennem mange år. Kromann Reumert er en af de førende advokatvirksomheder i Danmark med fokus på erhvervsret, og de har kontorer i Aarhus, København og London. Kromann Reumert blev i 2018 kåret til European Law Firm of the Year af The Lawyer. Kromann Reumert og ELSA Aarhus samarbejder løbende om arrangementer, og gennem årene har vi afholdt adskillige succesfulde arrangementer, blandt andet det udsolgte arrangement om udlandsophold og STEP i november 2017.

Læs mere om Kromann Reumert her.

Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede, eller hvor nytænkning og teknologisk udvikling er i fokus. Horten er en full-service advokatvirksomhed med 60 års erfaring og over 300 medarbejdere. Virksomheden har kontorer i København, Aarhus og Holstebro. Horten er ELSA Aarhus’ mangeårige samarbejdspartner, og har i de seneste år været sponsor på vores Københavnertur i efteråret. Derudover har ELSA Aarhus og Horten afholdt det populære event ”Den gode jobansøgning”.

Læs mere om Horten her.

VinDanmark er en uhøjtidelig og hyggelig vinstue, med en skøn beliggenhed på Aarhus havn. VinDanmark er blevet ELSA Aarhus’ faste samarbejdspartner i forbindelse med vores populære vinsmagning i efteråret og foråret. VinDanmark tilbyder et bredt udvalg af velsmagende vine fra egen import, samt skøn tapas og snacks. Atmosfæren er afslappet og personalet smilende. En perle på havnen som bare skal opleves.

Læs mere om VinDanmark her.

Andersen Partners er et moderne, full-service advokatfirma med store ambitioner. Advokatfirmaet beskæftiger mere end 100 ansatte og har kontorer i Kolding, København, Hamborg og Flensborg. Vi tilbyder rådgivning inden for mange juridiske specialer.

Vi yder juridisk rådgivning på tværs af landegrænser, og vores egne udenlandske afdelinger og et stærkt netværk af internationale samarbejdspartnere sikrer, at vi altid kan yde den bedste rådgivning – uanset landegrænser.

Vores ambition er at have de mest tilfredse klienter og de mest tilfredse medarbejdere, hvilket understøttes af en høj faglighed, specialisering og en organisation med en positiv performancekultur, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel.

Juridiske talenter er fremtidens advokater, og vores mål er altid at kunne tiltrække de dygtigste medarbejdere. Vi plejer relationen til de studerende og er samarbejdspartner med ELSA Aarhus, da faglige og juridiske studieaktiviteter styrker de studerendes kompetencer og deres indsigt i advokatbranchen.

Læs mere om Andersen Partners her.

Læs mere om Gorrissen Partners her.

Samarbejdspartnere ved Procedurekonkurrencen