Samarbejdspartnere

Kromann Reumert er hovedsponsor i ELSA Aarhus’ årlige procedureforedrag samt procedurekonkurrence, og de har været en fast samarbejdspartner gennem mange år. Kromann Reumert er en af de førende advokatvirksomheder i Danmark med fokus på erhvervsret, og de har kontorer i Aarhus, København og London. Kromann Reumert blev i 2018 kåret til European Law Firm of the Year af The Lawyer. Kromann Reumert og ELSA Aarhus samarbejder løbende om arrangementer, og gennem årene har vi afholdt adskillige succesfulde arrangementer, blandt andet det udsolgte arrangement om udlandsophold og STEP i november 2017.
NJORD Law Firm er en advokatvirksomhed med en nordisk profil, som løser opgaver for myndigheder og virksomheder i Danmark, Norden og Tyskland. NJORD har kontorer i Aarhus, København, Riga, Tallinn og Vilnius. NJORD specialiserer sig blandt andet i juraen på områder, der er præget af teknologiske fremskridt, og afholdte i samarbejde med ELSA Aarhus bl.a. et udsolgt arrangement om Droner i Offshore i oktober 2017.
Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede, eller hvor nytænkning og teknologisk udvikling er i fokus. Horten er en full-service advokatvirksomhed med 60 års erfaring og over 300 medarbejdere. Virksomheden har kontorer i København, Aarhus og Holstebro. Horten er ELSA Aarhus’ mangeårige samarbejdspartner, og har i de seneste år været sponsor på vores Københavnertur i efteråret. Derudover har ELSA Aarhus og Horten afholdt det populære event ”Den gode jobansøgning”.
Kommer snart.
Kommer snart.
Mevino er en yngre vinvirksomhed, der blev etableret i 2017 med placering på Trøjborg. Mevino er blevet ELSA Aarhus’ faste samarbejdspartner i forbindelse med vores famøse vinsmagninger i efteråret og foråret. Vinene udvælges fra de bedste områder i Europa med fokus på især vin fra vinbønder, der går op i natur, miljø og bæredygtighed.

Samarbejdspartnere ved procedurekonkurrencen