[av_one_full first]

[av_image src=’http://elsa-aarhus.dk/wp-content/uploads/2018/09/40042938_1332527933548006_9044878457367953408_n.png’ attachment=’4790′ attachment_size=’full’ align=’left’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

[/av_one_full][av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
HAR DU LYST TIL AT VÆRE AKTIV I ELSA AARHUS?

ELSA Aarhus søger directors til bestyrelsesåret 2018/2019.

Som director fungerer du som en hjælpende hånd for et af bestyrelsesmedlemmerne i ELSA Aarhus. Du kommer derfor til at indgå i et tæt samarbejde med såvel bestyrelsesmedlemmet som øvrige directors.

Du søger om at blive director for et bestyrelsesmedlem og kommer derfor til at arbejde indenfor bestyrelsesmedlemmets respektive område. Disse beskrives kort i det følgende:

STEP
STEP er ELSA’s internationale praktikprogram. Har du mod på at opsøge danske advokatkontorer og virksomheder? Vil du hjælpe andre studerende med at få drømmen om praktik i udlandet til at blive virkelighed? Har du lyst til socialt samvær på studiet og at få frivilligt arbejde på CV’et? Så er STEP noget for dig!

Seminars & Conferences
Vil du være med til at planlægge ELSA’s udlandstur, ELSA Day, ELSA’s Law School og andre faglige arrangementer? Så skal du blive director hos Seminars & Conferences. Det er en oplagt mulighed for at lære studerende at kende på tværs af årgangene, blive en del af et fedt fællesskab og være med til at udvikle og udbygge ELSA Aarhus!

Academic Activities
En director i AA hjælper med alt det praktiske omkring vores arrangementer. Det vil f.eks. være at bestille kage, eller hente vingaver til vores foredragsholdere. Ud over de praktiske opgaver indebærer rollen som director for AA også at man bakker op om vores arrangementer og hjælper med at få disse udsolgt.
Vigtigst af alt, er at du er klar på en masse hygge og har lyst og mod på at være en del af ELSA!

Marketing
Har du lyst til at være med til at bære ansvaret for markedsføringsindsatsen på Facebook, Instagram og ELSA Aarhus’ hjemmeside? Som director for Marketing indebærer dine arbejdsopgaver bl.a. at hjælpe med at opdatere og vedligholde vores sociale medier og hjemmesiden, hvorfor det er et stort plus, hvis du har erfaring med at redigere billeder, fotografering og WordPress. Så hvis du har lyst til at lære en masse andre studerende at kende og samtidig have mulighed for at udvikle dine kreative evner, så er Marketing et oplagt valg!

DET PRAKTISKE
Du ansøger ved at sende en motiveret ansøgning på ½-1 side til secgen.aarhus@dk.elsa.org. Du skal huske at angive, hvilket af ovenstående bestyrelsesmedlemmer, du søger om at blive director for.

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 16. september.

Hvis du har spørgsmål, kan du til hver en tid skrive til secgen.aarhus@dk.elsa.org eller sende os en besked her på Facebook.

Hvis du vil vide mere om bestyrelsen, kan du besøge vores hjemmeside her: http://elsa-aarhus.dk/bestyrelsen/
[/av_textblock]