ELSA Aarhus

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunsten at procedere

27/02/2018 kl. 16:30 - 18:30

Gratis

Der varmes op til ELSA Aarhus’ årlige procedurekonkurrence med et foredrag om kunsten at procedere i samarbejde med advokatvirksomheden Kromann Reumert!

OBS: Denne begivenhed er for alle, der gerne vil blive klogere på procedure. Det er således ikke en betingelse for deltagelse i dette arrangement, at man deltager eller ønsker at deltage i procedurekonkurrencen.

Ønsker du vejledning i, hvordan du opbygger en stærk procedure eller generelt bare er nysgerrig på at høre mere inden for dette område?
– Så er dette foredrag lige noget for dig!
Advokat Mikkel Theilade Thomsen klæder dig på til at møde din modpart – både nu, hvor du måske som del af ELSA’s procedurekonkurrence skal konkurrere mod dine medstuderende, og i fremtiden.

Procedure er en vigtig del af af advokatgerningen. Tag hul på kundskaben allerede nu og bliv inspireret. Så vil du stå stærkere, når du en dag skal bestå retssagsprøven for at blive advokat. Procedureforedraget er derfor relevant for alle – ikke kun for konkurrencedeltagere.

Om Mikkel Theilade Thomsen
Mikkel arbejder primært med førelse af rets- og voldgiftssager, herunder særligt omstødelses- og fordringsprøvelsesretssager samt sager inden for entreprise, ansættelses- og generel erhvervsret.
Mikkel har derfor indgående erfaring med at forberede sig og føre retssager for både by- og landsretter. Desuden er Mikkel vejleder for flere af Kromann Reumerts advokatfuldmægtige, når de skal til den praktiske retssagsprøve for at blive advokat.

Praktiske oplysninger
Foredraget afholdes i Lille Juridisk (lokale 1342-455) på Aarhus Universitet.
Foredraget er GRATIS.
Der er et ubegrænset antal pladser, så kom glad.
Der vil være GRATIS kaffe og kage til de deltagende.

Læs mere om Kromann Reumert på:
www.facebook.com/kromannreumert

Detaljer

Dato:
27/02/2018
Tidspunkt:
16:30 - 18:30
Pris:
Gratis

Sted

Aarhus Universitet
Bygning 1327-120, Bartholins Allé
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps