Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Legal English & Networking

01/11/2018 kl. 15:00 - 20:00

- Gratis

I samarbejde med Kromann Reumert giver ELSA Aarhus dig nu muligheden for at få en introduktion til juridisk engelsk og samtidig netværke med medstuderende og ansatte i Kromann Reumert.


Mens mange studerende måske synes, at de er gode til engelsk og nemt kan kommunikere med udenlandske bekendtskaber, er virkeligheden for de fleste en helt anden, når de for første gang skal stifte bekendtskab med juridisk engelsk.


Kromann Reumert stiller sin dygtige underviser til rådighed, som gennem de sidste 11 år har undervist de advokatfuldmægtige i virksomheden.


Dagen vil være delt op i en undervisningsdel og en netværksdel med efterfølgende middag i Kromann Reumerts kantine. Dagen afsluttes med en drink eller to i Kromann Reumerts Debiterbar.


Bemærk at deltagelse i arrangementet forudsætter medlemskab af ELSA Aarhus. Er du ikke medlem, kan du tilmelde dig her: http://elsa-aarhus.dk/bliv-medlem/
 
Tilmeldingen er åben og skal ske INDIVIDUELT. Du tilmelder dig ved at sende en mail med dit fulde navn og semester til aa.aarhus@dk.elsa.org. Herefter vil du få svar på, om du har fået en plads. Bliver du forhindret i at komme bedes du skrive til os senest d. 31. oktober.
 
Der er i alt 65 pladser. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Detaljer

Dato:
01/11/2018
Tidspunkt:
15:00 - 20:00
Pris:
Gratis

Sted

Kromann Reumert
Rådhuspladsen 3
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
01/11/2018
Tidspunkt:
15:00 - 20:00
Pris:
Gratis

Sted

Kromann Reumert
Rådhuspladsen 3
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps