ELSA Aarhus

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udlandsophold og STEP

21/11/2017 kl. 17:00 - 20:00

Gratis


Kom og vær med når vi i samarbejde med Kromann Reumert sætter fokus på udlandsophold!

Det bliver en aften, hvor du får et indblik i, hvilke muligheder ELSA Aarhus giver dig for eksempelvis at komme i udlandspraktik gennem STEP. Derudover fortæller og forklarer såvel advokater som advokatfuldmægtige om deres egne erfaringer med ophold i udlandet, om Kromann Reumerts internationale virke og om anvendelsen af jura i et internationalt perspektiv. Der kommer desuden en HR-seniorrådgiver og fortæller om, hvad et udlandsophold kan betyde for dit CV! Endelig slutter vi aftenen af med dejlig aftensmad serveret af Kromann Reumert, hvor der også bliver mulighed for networking!

Husk, at du gennem ELSA’s internationale praktikprogram kan komme afsted allerede efter første år på studiet. Praktikopholdene er typisk af et par ugers varighed, og de ligger som oftest i sommerferien, hvorfor det er en oplagt mulighed for at få en fed oplevelse og relevant erhvervserfaring!

Der er et begrænset antal pladser, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Du skal være medlem af ELSA Aarhus for at deltage i arrangementet. Hvis du ikke er medlem, kan du melde dig ind her: http://elsa-aarhus.dk/bliv-medlem/

Tilmeldingen åbner tirsdag den 7. november kl. 12.00. Du tilmelder dig ved at sende en mail med dit navn og semester til step.aarhus@dk.elsa.org.

Detaljer

Dato:
21/11/2017
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Pris:
Gratis

Sted

Kromann Reumert
Rådhuspladsen 3
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps