Samarbejdspartnere

Kromann Reumert er hovedsponsor i ELSA Aarhus’ årlige procedureforedrag samt procedurekonkurrence, og de har været en fast samarbejdspartner gennem mange år. Kromann Reumert er en af de førende advokatvirksomheder i Danmark med fokus på erhvervsret, og de har kontorer i Aarhus, København og London. Kromann Reumert blev i 2018 kåret til European Law Firm of the Year af The Lawyer. Kromann Reumert og ELSA Aarhus samarbejder løbende om arrangementer, og gennem årene har vi afholdt adskillige succesfulde arrangementer, blandt andet det udsolgte arrangement om udlandsophold og STEP i november 2017.

Læs mere om Kromann Reumert her.

Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede, eller hvor nytænkning og teknologisk udvikling er i fokus. Horten er en full-service advokatvirksomhed med 60 års erfaring og over 300 medarbejdere. Virksomheden har kontorer i København, Aarhus og Holstebro. Horten er ELSA Aarhus’ mangeårige samarbejdspartner, og har i de seneste år været sponsor på vores Københavnertur i efteråret. Derudover har ELSA Aarhus og Horten afholdt det populære event ”Den gode jobansøgning”.

Læs mere om Horten her.

Bruun og Hjejle er en af ELSA Aarhus’ faste samarbejdspartnere gennem mange år. Hos Bruun & Hjejle arbejder medarbejderne altid i teams. Det betyder, at der altid er flere øjne, øre og kompetencer inde over arbejdet, hvilket gør, at Bruun & Hjejle altid leverer løsninger af højeste beslutningskraft. Bruun & Hjejle er et specialiseret advokathus, der fokuserer på tre fagområder: M&A, Fast Ejendom og Proces, og deres domicil er beliggende i det indre København, hvor der arbejder 266 medarbejdere. I samarbejde med ELSA Aarhus og Juridisk Selskab har Bruun & Hjejle afholdt populære arrangementer som ”Lyver du?” og ”M&A i praksis”.

Læs mere om Bruun & Hjejle her.

Mevino er en yngre vinvirksomhed, der blev etableret i 2017 med placering på Trøjborg. Mevino er blevet ELSA Aarhus’ faste samarbejdspartner i forbindelse med vores famøse vinsmagninger i efteråret og foråret. Vinene udvælges fra de bedste områder i Europa med fokus på især vin fra vinbønder, der går op i natur, miljø og bæredygtighed.

Læs mere om Mevino her.

CA Karrierepartner og a-kasse er en landsdækkende a-kasse for højtuddannede i erhvervslivet. Størstedelen af CA’s 66.000 medlemmer arbejder indenfor for fagområder såsom jura og ledelse. Næsten alle CA’s medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked og har en uddannelse fra universiteter og handelshøjskoler. CA styrker og udvikler de studerendes værktøjskasse gennem faglige arrangementer og workshops. Derfor er CA en stærk a-kasse partner for de studerende gennem deres studietid. Et tæt samarbejde mellem CA og ELSA sikrer relevante tilbud, som klæder de studerende på til både studie- og arbejdsliv.

Læs mere om CA Karrierepartner og a-kasse her.

Andersen Partners er et moderne, full-service advokatfirma med store ambitioner. Advokatfirmaet beskæftiger mere end 100 ansatte og har kontorer i Kolding, København, Hamborg og Flensborg. Vi tilbyder rådgivning inden for mange juridiske specialer.

Vi yder juridisk rådgivning på tværs af landegrænser, og vores egne udenlandske afdelinger og et stærkt netværk af internationale samarbejdspartnere sikrer, at vi altid kan yde den bedste rådgivning – uanset landegrænser.

Vores ambition er at have de mest tilfredse klienter og de mest tilfredse medarbejdere, hvilket understøttes af en høj faglighed, specialisering og en organisation med en positiv performancekultur, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel.

Juridiske talenter er fremtidens advokater, og vores mål er altid at kunne tiltrække de dygtigste medarbejdere. Vi plejer relationen til de studerende og er samarbejdspartner med ELSA Aarhus, da faglige og juridiske studieaktiviteter styrker de studerendes kompetencer og deres indsigt i advokatbranchen.

Læs mere om Andersen Partners her.

Samarbejdspartnere ved procedurekonkurrencen