ELSA Aarhus

Juridisk Karrieredag

Hvad er Juridisk Karrieredag?

Juridisk Karrieredag er en jobmesse, hvor de studerende ved Juridisk Institut på Aarhus Universitet kan møde virksomheder, myndigheder og institutioner, der hver især ansætter jurister, men alle arbejder med forskellige aspekter af juraen. 

Formålet med Juridisk Karrieredag er at give jurastuderende i Aarhus en mulighed for at få et indblik i hvilke arbejdsmuligheder, der findes under og efter endt studie. 

Ambitionen med Juridisk Karrieredag er, at de studerende får en bedre forståelse for hvad de kan bruge uddannelsen til, og derved forhåbentlig være med til at give de studerende et mere nuanceret forhold til livet efter endt studie.

Med Juridisk Karrieredag ønsker vi at reducere afstanden mellem arbejdsgivere og studerende, og mellem arbejdslivet og de studerendes hverdag.

Hvorfor skal I deltage?

Juridisk Karrieredag er et af de største arrangementer ved Juridisk Institut, og giver jer en unik mulighed for at lade de studerende få et kendskab til jer som potentiel arbejdsgiver, og til at lade de studerende få et bedre indblik i det professionelle liv som jurist.

Det forventes, at mellem 500 – 1.000 studerende besøger Juridisk Karrieredag 2020. Juridisk Karrieredag er en unik mulighed for Jer til at møde et hav af jurastuderende på én dag. 
Standholderne ved arrangementet repræsenterer en bred række af juridiske discipliner og retsområder. Således har vi bl.a. tidligere haft deltagelse fra Advokatfirmaer, Skatteforvaltningen, Miljø- og Fødevareministeriet, Familieretshuset, Anklagemyndigheden og Danmarks Domstole.

Juridisk Karrieredag 2022

Juridisk karrirerdag blev i år afholdt onsdag den 26. oktober i Vandrehallen på Aarhus Universitet. Der var denne dag linet op med boder fra en masse forskellige myndigheder og virksomheder, og de studerende havde mulighed for at møde en bred vifte af personer med forskellige juridiske specialer. Det var en spændende og lærerig dag, hvor der var noget for enhver smag.

Vi glæder os meget til at gentage succesen næste år!