Udlandsstur

ELSA Aarhus tager d. 20.-26. marts 2019 til Malta.

ELSA Aarhus har i år sammensat et spændende og lærerigt program i samarbejde med bl.a. Maltas mest anerkendte advokatfirma inden for maritime law – Fenech & Fenech Advocates, Malta Universitet, de maltesiske retssale og et af verdens største revisions- og konsulenthuse – Deloitte. Derudover vil vi også få besøg af den danske konsul, som vil fortælle om sit arbejde.

Der vil selvfølgelig også være sociale arrangementer og fridage til oplevelser på øen. ELSA’s flittige team af arrangører vil i samarbejde med ELSA Malta planlægge sociale arrangementer i løbet af ugen. Der planlægges blandt andet en fælles middag for alle deltagerne. Her vil vi få serveret frisk maltesisk mad i bedste stil. Derudover har Malta rigtig mange spændende attraktioner at byde på. Der er blandt andet mulighed for at besøge Den Blå Lagune eller Mdina, som er Maltas charmerende middelalderby kendt for sine smalle gader, blomstrede vægge og farverige døre.

Vi ser alle frem til en spændende og lærerig tur. Denne tur vil ikke have været mulig uden vores sponsorer. Vi vil derfor gerne takke dem alle for at gøre turen til en realitet.

Tak til:

Bruun og Hjejle

Gorrissen Federspiel

Njord Law Firm

Hafnia Law Firm

Jurrådets Fond